Norström bliver til Fauna Energi

Som kunde hos norström får man grøn energi i sit hjem, og man er med til at plante træer i Danmark. Et initiativ som er sat i værk i samarbejde med Growing Trees. Det bliver der ikke ændret ved, selvom norström nu skifter navn til Fauna Energi, ligesom kunderne stadig vil have de samme fordele som hidtil.

 

norströms kunder har været med til at gøre en forskel, og det vil de også gøre fremover, selvom der vil være et nyt navn på el-regningen. Intet, udover navnet, bliver nemlig anderledes. Vi vil fortsætte vores rejse med at tilbyde grøn strøm, kundefordele og plante flere træer i Danmark i samarbejde med Growing Trees. Men det vil altså ske under et nyt navn.
Fremover vil norström nemlig hedde Fauna Energi.

Navneskift
norström har efter en henvendelse fra Nordstrøm Invest indvilget i at skifte navn. Selvom selskabernes navne og formål ikke er identiske, er der alligevel nogle sammenfald, og derfor ønsker begge selskaber at undgå eventuelle misforståelser. Nordstrøm Invest er et selskab, der handler med
energi på det skandinaviske marked, og som har eksisteret siden 2016.

Nordstrøm Invest og norström har haft en positiv dialog, der har ført til, at selskaberne i fællesskab er blevet enige om, at det bedste for begge parter er, at norström skifter navn. Vi anerkender fuldt ud den bekymring, som Nordstrøm Invest er kommet med i forhold til vores navn, og derfor ændrer vi det selvfølgelig. Og vi er glade for fremover at kunne kalde os Fauna Energi.


Fauna er flere fordele
Hos Fauna Energi får kunderne både grøn energi til en fornuftig pris plus en lang række fordele. Derudover er man som kunde med til at plante træer i Danmark.

Vi har valgt navnet Fauna Energi, da det omfavner vores vision om at levere strøm til danskerne fra vedvarende energikilder. Samtidig har vores kunder siden august været med til at plante flere end 24.600 træer I Danmark. Men vi stopper ikke her, og vi har flere andre tiltag undervejs. Alt sammen noget som vil være med til støtte den grønne omstilling i Danmark.

Derudover får man som kunde en lang række fordele hos selskabets samarbejdspartnere.
Eksempelvis rabatter på entré hos nogle af landets mest populære forlystelsesparker.

For yderligere information kontakt:
presse@faunaenergi.dk